Регион

Дете пострада при катастрофа, ТИР-ове закъсаха край Поляново

Сняг, архив6-годишно момче е пострадало сериозно при катастрофа на пътя Хасково – Харманли. Инцидентът е станал тази сутрин между 6:30 и 7:00 часа в района на „Бряговските завои“.

Лек автомобил Рено, шофиран от 34-годишната майка на детето е излязъл от пътя и се е преобърнал. Семейството е от кърджалийското село Нови пазар. Пострадалото дете е в много тежко състояние с контузии на белия дроб и главата. Изпаднало е в безсъзнание и е с опасност за живота. Транспортирано е в болница в Пловдив.

Пътят не е бил затворен заради инцидента, но движението временно е било затруднено.

Пътищата в област Хасково са проходими при зимни условия. Забраната за движение на камиони с тегло над 3,5 тона на територията на областта все още не е отменена. Въпреки това от снощи заради доброто състояние на пътищата всички превозни средства се пропускат.

Четири ТИР-а са закъсали на разклона за село Поляново, откъдето се отбива движението заради затворения път от Харманли към Симеоновград.

През изминалото денонощие в Областната противопожарна служба има регистриран само един пожар в навес в село Царева поляна. Огнеборците са се отзовали и на 18 сигнала за паднали дървета през последното денонощие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button