Хасково

Танцьорите на „Гранд“ с коледен концерт

КонцертътС коледен концерт танцьорите от клуб по спортни танци „Гранд“ и техните треньори Павлина Вълчева и Николай Манолов поставиха своеобразен завършек на отиващата си 2012-та година.

„Радваме се, че за пореден път сме с вас, за да споделим нашата любов към танца и към изкуството като цяло“, каза в приветствието си към гостите Николай Манолов.

По време на концерта възпитаниците на „Гранд“ показаха най-добрите танци, научени през 2012-та. С най-голямо нетърпение и ентусиазъм на сцената излязоха най-малките танцьори.

Концертът„Това са много добри и талантливи деца, които открихме по време на подбора из училищата в Хасково“ – с тези думи треньорите представиха младите надежди на клуба.

Освен да танцуват,  възпитаниците на „Гранд“ показаха, че могат и да пеят. С микрофон в ръка Хари събра не по-малко аплодисменти, отколкото танцувайки на сцената.

Концертът не мина и без танц – подарък от Павлина и Николай. Двамата представиха „Молитва“ – композицията, с който достигнаха до полуфиналите на завършилото преди дни Световно първенство по шоу денс.

Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Maria
Maria
22.12.2012 17:24 17:24

Концертът беше страхотен!! Двете най-големи двойки са невероятно красиви и се раздадоха на max :))

Back to top button