Хасково

Ротарианци отбелязаха края на света благотворително

Коледният балСъс спектакъл „Краят и началото“ Ротари клуб „Хасково – Аида“ отпразнува традиционния си  коледен бал, който премина под знака на благотворителността.

С постановката, режисирана от бизнесмена Пилю Пилев, ротарианци направиха ретроспекция на света като започнаха от появата на пещерния човек и преминаха през различните етапи от развитието на човечеството, разказа за Haskovo.info президентът на РК „Хасково – Аида“ д-р Светломира Генева.

Коледният балСъс спектакъла актьорите показаха, че дори и краят на света да беше дошъл, ротарианци с удоволствие щяха да го върнат от началото.

Към забавната част от празника се присъединиха мъжкия танцов ансамбъл на шампионите и мажоретния дамски състав към клуба.

Истинско бижу бе и тортата, която представляваше два кръга – на единия бяха изобразени първобитните хора от каменната ера, а на другия – календара на маите.

Торти имаше и за двамата рожденици Николай Господинов и Иван Бакърджиев.

Коледният балКоледният бал на Ротари клуб „Хасково – Аида“ традиционно е свързан с благотворителност. „Мотото на ротарианската година е „Мир чрез служба“ – мир в семействата, мир в отношенията, мир в сърцата . Имаме проект, който втора година е свързан с подобряването на условията в дом „Марина“, обясни д-р Генева. Проектът се казва „Равен шанс“ и е на стойност 5100 лева. Целта е ротарианци да съберат парите по време на различни благотворителни прояви до 23 март догодина. Със средствата ще бъдат закупени 34 специализирани легла и матраци за децата от дом „Марина“.

Гости на Коледния бал на Ротари клуб „Хасково – Аида“ бяха техни приятели от РК Хасково, РК Димитровград, РК Карлово,РК Люлебургаз, РАК Хасково, Инеруил клубовете Хасково и Димитровград, семейни приятели и колеги.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КОРЕНЯК
КОРЕНЯК
25.12.2012 9:08 9:08

Върхът на лиготията.Ротарианци,боклуции,боклуци…

Знаещия
Знаещия
25.12.2012 22:04 22:04

Днешните ротатианци са утрешните масони. Нека не ви заблуждават че се занимават с благотворителност и добри дела. Вижте символиката на тортата- ЗМИЙСКА ГЛАВА, тази змия ще изяде човечетата, а покрито легло е ритуала за влизане в масонството. Онзи с лъскавата дреха на другата снимка е главния Читаур, който има трето око на челото, а около него са хора от каменната ера- тоест човечеството ще бъде върнато назад в развитието си и хвърлено в мрака.

...
...
26.12.2012 0:10 0:10

До „Нека ви осветя, братя“:
Мислил/а ли си някога да станеш сценарист? Отдава ти се. Искрено ме разсмя с глупавия си коментар.

Barata
Barata
26.12.2012 15:14 15:14

Toz smeshnik Gargov i toi li e mason?

Back to top button