Регион

Къща и вила се запалиха през празничните дни

Пожарна, илюстрация10 кв.м. от покрива на къща в Любимец са изгорели през почивните дни, съобщават от Областната противопожарна служба.

Домът е собственост на мъж, живеещ на ул. „Стефан Караджа“. Причината за инцидента е самозапалване. Бързата намеса на огнеборците е спасила къщата.

При друг пожар са изгорели 9 кв.м. от покрива на вила до старото стрелбище край Хасково. Причината за инцидента е в процес на изясняване.

Късо съединение е подпалило и изпепелило ел.табло в на ул. „Шар планина“ в Любимец, съобщават още от Областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.  

През празничните дни са регистрирани още три пожара без материални загуби в комин, трафопост и отпадъци.  

Пожарникари и спасители са помогнали при катастрофа на разклона за село Брягово, отваряли за заключени врати на апартаменти, обезопасявали са надвиснали кабели, отстранявали са паднали клони от дърво и са отводнявали двор на къща в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button