Хасково

В първия работен ден – задръствания като за последно

ТрафикОгромни задръствания от автомобили белязаха първия работен ден след дългата коледна почивка в Хасково. От рано сутринта хиляди коли излязоха по улиците в града и трафикът беше особено интензивен.

Въпреки очакванията по обяд пътните артерии да се освободят от задръстванията, това не стана и дори след 12 часа предвижването по централните хасковски улици беше предизвикателство за шофьорите.

Най-големи проблеми имаше на няколко от централните кръстовища в града. Изключително интензивен беше потокът от автомобили през площад „Спартак“ до зеленчуковия пазар. Колони се образуваха във всички посоки, а интервалът за преминаване на светофарите беше недостатъчен, за да минат всички коли.

Проблеми имаше и по част от платените паркинги в града, където беше трудно да се открият свободни места. Такива обаче има в Синята зона.

Въпреки натовареното движение, в Хасково няма регистрирани сериозни инциденти, казаха от Областната дирекция на МВР, които все пак призовават шофьорите да бъдат внимателни, особено през почивните дни.

 Трафик  Трафик
 Трафик  Трафик

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button