Хасково

Инвалидни колички и помощни средства залежават на склад

ImageДесетки инвалидни колички и други медицински средства втора употреба залежават на склад в Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ в Хасково.

Причината е, че след използването им биват връщани в Дирекцията, най-често защото хората са починали. От тях обаче могат да се възползват други нудаещи се за неопределен срок от време, и то без да се изисква задължителното в случая решение на ТЕЛК, съобщи главният експерт към социалната дирекция Стефан Манахилов.

От „Социално подпомагане“ призовават хората, които имат нужда от наличните на склад медицински средства, да се възползват от възможността да ги получат, без да преминават през тромавата процедура по одобрение.

В момента в наличност на склад има 5 акумулаторни колички и 64 рингови, както и 19 антидекубитални дюшеци и 23 възглавници, 109 стола за баня и тоалет, патерици и други помощни средства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button