Регион

Хванаха издирван с влязла в сила присъда да краде кабели

Кабели25-годишен жител на котелското село Градец, издирван заради влязла в сила присъда „лишаване от свобода“, е задържан от Димитровградските полицаи.

Униформените „закопчали“ мъжа по сигнал за кражба на меден проводник от 4 междустълбия от електропреносната мрежа в село Върбица.

Идвайки на място полицаите намират срязан и навит меден проводник с дължина 450 метра. Освен 25-годишният мъж те установяват самоличността и на останалите участници в кражбата – трима мъже на 20, 26 и 32 години от село Градец. Работата по залавянето о им продължава.

За още една кражба на медни проводници съобщават от полицията. През почивните дни в РУП – Свиленград е получен сигнал, че в частен дом, собственост на 44-годишен жител на града, познат на органите на реда, се извършва изгаряне на медни проводници. При извършената проверка са открити и иззети 52,50 кг. медни проводници, собственост на БТК. Установени и задържани са извършителите – шестима мъже от Свиленград и Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button