Регион

Хванаха упорита контрабандистка, опакована с тютюн

Тютюн, илюстрацияСамо два дни преди началото на новата 2013 година митническите служители предотвратяват 16 опита за контрабанден внос на тютюн за пушене. При един от случаите е открит тютюн за пушене, скрит на различни места по тялото на българска гражданка.

64-годишната жителка на Ямбол пристигнала на Капитан Андреево с автобус, пътуващ по редовната линия от Турция за България. При личния преглед на жената митническите служители открили по цялото й тяло, облепени с тиксо 6 кг. рязан тютюн за пушене. За възрастната дама това е пореден опит за контрабанда на тютюн. Случаят е предаден на Окръжна прокуратура – Хасково.

Малко по-късно същия ден митническите служители спрели за проверка лек автомобил с ямболска регистрация и извършили личен преглед на пътуващия в него 52-годишен мъж. При обиска митничарите установили, че цялото тяло на мъжа било облепено с пакети с тютюн за пушене с общо тегло 3.900 кг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анева
Анева
04.01.2013 11:01 11:01

Ами хванаха да жената или мъжа, защото на седалката на колата им няма оставени пари/и то стотачка/ на митничаря.

гражданка
гражданка
04.01.2013 11:12 11:12

Защо да не носят,голяма работа,какво е това,тютюн, оставете народа да се трови и ще видите че няма да крият нищо,а вярно е ,митничарите вземат рушвет ,чула съм да коментират това от хора които пътуват и продават цигари и други поръчкови неща!

Back to top button