Хасково

Задържаха трима, извършили серия кражби на Лади

ImageПолицейските служители от Харманли и Симеоновград задържаха трима извършители на серия кражби на автомобили ВАЗ, извършени в края на миналата и началото на тази година. И тримата са от Симеоновград, двама от тях са на 21 години, а единият на 27.

Тримата задържани са отнели противозаконно два автомобила Лада. Едната е открадната в Димитровград и веднага след това е продадена в Симеоновград, а впоследствие е препродадена в пловдивско село. Вторият откраднат автомобил е от Симеоновград и е препродаден в сливенско село.Тримата задържани са извършили и кражба на регистрационни табели от лек автомобил ВАЗ от  Симеоновград, които са поставили на противозаконно отнет преди това друг ВАЗ от Хасково, който е продаден в новозагорско село.

Криминалистите са установили още, че задържаните са се опитали да откраднат още 3 автомобила от град Гълъбово. Чрез взломяване на ключалката и изтръгване на кабелите на контактния ключ, колите са преместени на около 2-3 метра. В хода на разследването полицейските служители са установили, че тримата са откраднали от дом в симеоновградското село Калугерово мотофреза, моторен трион и кабел, както и два броя акумулатори от микробус.

По случаите са образувани досъдебни производства. Лицата са задържани за 24 часа, като 27-годишният симеоновградчанин има наложена мярка „задържане под стража”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Атанас
Атанас
05.01.2013 18:04 18:04

Трепането ви е малко.Вие сте най-добре мангали смотани…..!

Back to top button