Хасково

В Езиковата студено, намалиха часовете на 25 минути

ГПЧЕ - ХасковоВсички училища в област Хасково с изключение на ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ започнаха учебните занятия нормално след края на зимната ваканция. Сградите са топли и не се налага намаляване на часовете.

Проблеми с отоплението има единствено в хасковската езикова гимназия. Причината е ремонтът по проект за енергийна ефективност, който се осъществява по време на учебния процес.

Правени са проби на инсталацията през почивните дни, но днес се оказа, че има проблем и затова там часовете са намлени на 25 минути„, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния инспекторат по образование Иван Панайотов.

Haskovo.info припомня, че две училища в региона започнаха учебната година в ремонт. Това са СОУ „Васил Левски“ и ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“. Ремонтът в двете школа стартира на 10 септември, а крайният срок, в който строително- монтажните дейности трябва да приключат е 130 дни, т.е. до края на януари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button