Хасково

Пенсионираха шефа на НОИ – Хасково със златен почетен знак

Никола МазгаловДългогодишният директор на местната структура на НОИ в Хасково Никола Мазгалов е пенсиониран, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на Националния осигурителен институт в София. 

Служебните правоотношения на Мазгалов са прекратени в края на миналата година.  За образцово изпълнение на служебните си задължения, постигнати високи резултати и принос в развитието на социалното осигуряване, бившият вече директор бе награден със златен почетен знак на Националния осигурителен институт.

Никола Мазгалов е завършил висше образование, степен магистър през 1977 година, специалност „Застрахователно дело“ във ВФСИ „Д. А. Ценов“ – Свищов. В системата на социалното осигуряване работи от януари 1978 г., когато е назначен като специалист в Окръжна дирекция за пенсионно осигуряване към Министерството на финансите. 

От ноември 1990 г. заема длъжността заместник -началник на Районно управление „Социално осигуряване“ – Хасково, а шест години по-късно става директор на ТП на НОИ – Хасково.

В момента за временен шеф на НОИ – Хасково е назначена Кера Дюлгерова. Тя  работи в системата на социалното осигуряване от 01.06.1992 г. като финансов ревизор, а от 2001 г. е началник-отдел „Осигурителни вноски и краткосрочно осигуряване“ в ТП на НОИ –  Хасково.

Конкурс за длъжността директор на НОИ – Хасково ще бъде обявен не по-късно от 15 януари, допълват от пресцентъра на Националния осигурителен институт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лилито
лилито
09.01.2013 17:16 17:16

ето това е нашата скапана държава.35 години мошеника грозен краде и лъга народа и за това накрая го наградиха!!!!!!!!!!!!!браво на това правителство и на тези ръководители дето лансират подлизурковци като тоя.със всички партии които бяха на власт яде и дава рушвети изкарани на гърба на народа и ЗАСЛУЖИ ПОЧЕТЕН ЗЛАТЕН ЗНАК!ЕВАЛА БЪЛГАРИЯ!!!!

Анонимен
Анонимен
10.01.2013 8:49 8:49

АМИ ТАКА Е ЛИЛИ,ТОЙ Е ЧАСТ ОТ СИСТЕМАТА НА СХЕМАТА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.ВЪРШИЛ СИ Е УСПЕШНО ЧЕРНАТА РАБОТА,КОЯТО МУ СА ВЪЗЛОЖИЛИ И ГО НАГРАЖДАВАТ С ПОЧЕТНИЯ ЗНАК НА МАМОНА.АКО НЕ ЗНАЕШ КОЙ Е МАМОНА,ТОВА Е СЛУЖИТЕЛЯ НА СИНЕДРИОНА.АКО НЕ ЗНАЕШ И КОЙ Е СИНЕДРИОНА ТОГАВА ЖИВЕЕШ В СВЕТА НА СЪВРЕМЕННИТЕ ГЛУПАЦИ,КОИТО СЛУШАТ ЧАЛГА И СЕ КЕФЯТ НА ПЕДЕРАСИТЕ,КАТО АЗИС……….

Ламбо
Ламбо
10.01.2013 10:31 10:31

От този по-голям гъзолизник НЯМА.Червени-сини-жълти-резаци-сиви-всичко наред е обслужено,но и много лични благинки са получени насреща.Създател на модела:“Управленец-цар“

haskovliq
haskovliq
10.01.2013 11:16 11:16

ti pak, ako misli6 4e vsi4ko samo i edinstveno ti znae6 gre6i6 Selkor, a da slu6a6 4alga ne ozna4ava 4e si prost, no takiva kato te*e koito ne slu6at 4alga a slu6at ne6to drugo, primerno house ozna4avat 4e sa narkomani, a ti znae6 li kakvo ozna4ava SINEDRION? Parvo dumata proizliza ot starogracko i zatova ne e normalno da se kaje 4e sa tapi horata koito ne znaqt kakvo ozna4ava. pak sega az da se pravq na mnogo znaen, dumata ozna4ava vis6 organ na evreiskoto samoupravlenieot vremeto na zugota pod formata na savet, sabranie ( svoebrazno pravitelstvo i sade*en organ- SANHEDRIN)….

Back to top button