Хасково

Хасковски лихвар – вторият задържан за обира на трезора в Кърджали

ПолицияХасковски лихвар е вторият задържан за обира на трезора в Кърджали, научи Haskovo.info. От полицията и местната Районна прокуратура в Кърджали отказаха да разкрият самоличността му. По непотвърдена информация той е криминално проявен, занимавал се с лихварство. Хасковлията беше задържан ден след удара при мащабна полицейска акция.

Самоличността му все още се пази в тайна„, заяви пред Haskovo.info говорителят на прокуратурата в Кърджали Гергана Колева. Тя допълни, че двамата задържани по случая са с постоянни мерки за неотклонение „задържане под стража“. Те бяха гледани в понеделник от Районен съд – Кърджали на заседание, продължило повече от 3 часа при закрити врати.

Другият задържан е Славчо Магеров – Магера. Магистратите оставиха двамата задържани в ареста с мотива, че има достатъчно доказателства, че са участвали в проникването в сградата на бившата банка на ул. „Сан Стефано“ в града, която в момента се ползва от частна фирма.

Обирът на трезора в Кърджали стана на 4 януари. За броени минути престъпната група обезвредила двамата пазачи на трезора и ги закопчала с белезници за столове. До пристигането на полицията  обирджиите успели да разбият 32 касетки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
колега
колега
09.01.2013 15:08 15:08

Името излезе още вчера , казва се Хубен , а в сайта на Дарик Кърджали има и снимката му. Така че, няма никаква тайна .Просто когато пишете , поинтересувайте се повече .Не разчитайте само на официалните източници
Друг източник – сайта на 24 часа.
А ако се поразровите и в собствените си статии , ще откриете , че вече веднъж сте писали за този човек . Мисля, че повече жокери не са необходими .
Новината ви звучи като : една жена каза

Haskovo.info
Haskovo.info
09.01.2013 15:13 15:13

Уважаеми колега, ние много добре знаем за кого става въпрос и какво сме писали за него преди три години. Просто нямаме навика да съобщаваме непотвърдена официално информация, още повече, когато институциите категорично отказват да я потвърдят.

Анонимен
Анонимен
09.01.2013 22:28 22:28

ПРОСТО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ,ЛИЦЕТО ДА Е УЧАСТВАЛО В ТОЗИ ОБИР.

rolex
rolex
10.01.2013 9:01 9:01

Най-тежката мярка „Задържане под стража“ определи съдия Марияна Гунчева на двамата обвиняеми по делото за обир на обществения трезор в Кърджали 37-годишния Славчо Магеров-Магера, родом от Пловдив и един от неговите съучастници Хубен Митев. Това потвърдиха днес от Районния съд в Кърджали

От това по-потвърдена информация……. ‘де да знам…, освен с очите си да го видите :Д

sa6o
sa6o
10.01.2013 21:22 21:22

4eineto se usra vreme mu be6e na toq predatel,cql jivot gi redi horata toq tankovski mindil,sega 6te si vidi deteto za parviq o4e*en 4as

Back to top button