Хасково

Спряха контрабанда на тютюн в прах за пране

ImageОпит за контрабанда на тютюн за пушене, укрит в прах за пране, предотвратиха митническите служители на Капитан Андреево.

Около 21 часа снощи на трасе „Входящи автомобили” пристигнал Фолксваген Пасат с пловдивска регистрация. По метода на анализа на риска митническите инспектори отклонили лекия автомобил за ренгенов контрол. При него се установило, че в личния багаж на един от пътниците е укрит в опаковка на прах за пране с тегло 4 кг. тютюн за пушене. В една от тонколоните в автомобила са открити още 800 къса цигари. На нарушителката М.А. на 41 г. от Пловдив е съставен акт.

Малко по-късно при проверка на автобус, пътуващ по редовната линия Турция – България, митническите служители са задържали 280 кутии цигари без бандерол и 586 тоалетни води и парфюми с логото на световно известни търговски марки. За случая ще бъдат сезирани официалните правопритежатели на съответните търговски марки, съобщиха от пресцентъра на полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button