Регион

Ремонти и нови придобивки в училище „Иван Вазов“ в Свиленград

Свиленградското училищеС ремонтиран покрив и цялостно обновяване на санитарните възли училище „Иван Вазов“ в Свиленград посрещна своите възпитаници след зимната ваканция.

Школото вече може да се похвали и със саниран физкултурен салон и подменени 75 стари топлинни радиатора в стаите и коридорите. Изразходваните средства са близо 85 хил. лева. Те са осигурени по проект.

Нова придобивка получи педагогическия колектив на училището. Досегашната учителска стая бе ремонтирана и обзаведена модерно по европейски модел. 

Свиленградското училище„Получихме средства и по още един проект чрез въвеждането на целодневна организация на учебния процес. С тях успяхме да подменим износените подови настилки с ламинат на девет класни стаи, да подновим мебелировката в две класни стаи, като очакваме мебели и за още девет стаи.“, каза директорът на училището Ася Райкова.

Учителската стая в училище „Иван Вазов“ в Свиленград не е променяна повече от 20 години. Новото обзавеждане, което съдържа конферентна маса, работни секции за полагане и съхраняване на документацията, бюро за принтер и нов компютър, са закупени със средства на училището.

„Погрижихме се за освежаване и ново оборудване на двете помощни към учителската стая помещения – гардеробното и стаята за почивка, която учителите посещават по време на междучасията и през свободните в програмата им часове.“, допълва директорът. На фона на новата уютна обстановка тя връчи благодарствени грамоти от името на РИО-Хасково на учителките Огнянка Цвяткова и Юлия Илиева за приноса им в работата с учениците със специални образователни потребности.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стела
Стела
01.10.2013 9:40 9:40

Много се радвам за това!!!

Back to top button