Хасково

Нагли крадци оставиха бедни деца без помощ от БЧК

БЧК-Хасково

Минка Мечеринкова показва, къде е била касата

Откраднатата от сградата на БЧК сума е съдържала парите, събрани от последната благотворителна кампания за топъл обяд за бедни деца, и отделените за предстоящи дейности на хуманитарната организация в Хасковска област.

Както Haskovo.info писа, след разбиване на три врати от втория етаж е отмъкната огнеупорна каса, в която е имало и счетоводна документация. Наглите крадци очевидно не са могли да се справят с ключалката на произведената през 1936 г масивна каса, и са я извлекли през входната врата, оставяйки след себе си изпотрошени стъпала.

Тези дарения са събирани стотинка по стотинка, казаха огорчените служители на Червения кръст. Никога досега в своята история хасковският БЧК , в който всекидневно влизат стотици хора, не е бил обект на грабителство.

Видео Вижте видео репортаж

БЧК-Хасково БЧК-Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
....
....
10.01.2013 16:47 16:47

Eto tova veche e nahalstvo, idiotshtina, prostotiq i vsichko koeto se setite…. kak izboshto na nqkogo mu e hrumnalo da go napravi ….

Анонимен
Анонимен
10.01.2013 17:11 17:11

От такива пари никой хаир не може да види. Това трябва да е ясно. Малоумници!

Анонимен
Анонимен
10.01.2013 17:50 17:50

НЕДОПУТИМО Е ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ В ХАСКОВО ДА СЕ РЪКОВОДИ ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА ДРУГАРКАТА МЕЧЕРИНКОВА НА 65 ГОДИНИ ,КОЯТО ЗА ДА СПЕСТИ ЗА ПРЕМИИ ПАРИ ДАЖЕ НЕ Е ВКЛЮЧИЛА СОД КЪМ КАСАТА ,ИЛИ ТОВА Е НАПРАВЕНО С ЦЕЛ ПО ЛЕСНО УКРИВАНЕ НА ПАРИ И УНИЩОЖАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ОТ ДИРЕКТОРКАТА.

Анонимен
Анонимен
10.01.2013 19:01 19:01

Tипично замитане на далавери и присвоявания от ръководството на БЧК Хасково.

az
az
10.01.2013 19:02 19:02

da, sigurno pyk vseki den vzimat premii, ai stiga s tapi komentari…obshtestvoto ni propada…horata kradat ikoni ot carkvite, pak dali im puka za bchk i ostanalitehora?

Back to top button