Хасково

Правят модерни автобусни спирки в Свиленград

ImageНови автобусни спирки за градския транспорт в Свиленград ще допълнят модерния облик на благоустроените улици, съобщиха от пресцентъра на общината. До шест месеца общо 12 стари спирки ще бъдат подменени с нови конструкции от метал и стъкло, във всяка от които ще има осветление, рекламно табло и  пейка.

Подмяната ще извърши за своя сметка акционерното дружество „Булгартабак – Трейдинг”- София. Дружеството спечели конкурс за отдаване под наем на 11 терена за поставяне на павилиони за търговска дейност. Подмяната на автоспирките и осигуряване на работни места бяха част от условията на конкурса съгласно решение на Общинския съвет в Свиленград.

В павилионите  ще се продават вестници, списания, тютюневи изделия и пакетирани хранителни стоки. Те ще бъдат разположени в централната част на града – бул. „България”, общинския пазар, ул. „Страшимир Дочков”, ул. „Елин Пелин”, ул. „Хр. Смирненски” и др, както и в кв. „Кап. Петко войвода”. Фирмата се е ангажирала да осигури 23 работни места за свиленградчани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button