Хасково

Избягал от Дом малолетен задържан след серия от кражби


Image11-годишно момче от Харманли е доведено в местното полицейско управление за кражби от автомобили. Само за 5 дни непълнолетният е извършил кражби от три автомобила в града. Първото взломяване е на Опел Кадет, паркиран на улица „Бузлуджа” в Харманли, откъдето момчето е откраднало 57 лева.

От паркиран на улица „Лозенград“ Фолксваген, момчето е задигнало мъжка чантичка с лични документи и 20 лева. Третата кражба е от лек автомобил БМВ, откъдето също е задигнал мъжка чанта с лични документи. Начина на проникване в колите е след счупване на задните им прозорци.

След подадените жалби от собствениците на автомобилите, малолетният крадец е установен и доведен в местното полицейско управление, където станало ясно, че е избягал от Дом за временно настаняване на малолетни в Пловдив и е обявен за издирване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Никодимчо
Никодимчо
11.01.2013 14:42 14:42

Пише се избягАл, не избягЪл!

Back to top button