Хасково

7 мъже в ареста, задигат кабел и части

ImageЧетирима мъже са в хасковския арест за кражба на съобщителен кабел. Те са на възраст 22, 43, 37 и 36 годино и са съответно от с. Голям извор, с. Брод, Димитровград и с. Върбово. Четиримата са откраднали 997 метра кабел, собственост на БТК. Те са задигнали кабела от землището между мотопистата и птицекомбината в Хасково чрез изкопаване на дупки.

Полицаите са задържали и трима димитровградчани на възраст 23, 26 и 38 години. Те са откраднали
от бластерна в землището на село Брод метални тракове от багер и ел.мотор на обща стойност 1000 лева. Познатите на органите на реда са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Инкриминираните вещи са открити в пункт за черни и цветни метали и са иззети с протокол за доброволно предаване.

Междувременно също в Димитровград криминалистите са иззели незаконно оръжие и боеприпаси. Около 1 часа вчера на булевард „Раковски” е извършена проверка на 53-годишен мъж от града. При обиск в него са открити пластмасова кутийка с 15 броя боеприпаси с метална гилза и оловен куршум. Последвало е претърсване в дома на мъжа на същия булевард, където криминалистите откриват и незаконно притежаван пистолет, калибър 22 с патрон в цевта.

Работата по случая продължава. Мъжът е бил задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button