Хасково

Опесъчават улици и пътища, няма затворени участъци

Сняг, архивУлиците в Хасково и пътищата в региона се опесъчават, за да няма проблеми с движението по тях, увериха пред Haskovo.info от Община Хасково и от Областното пътно управление.

По информация на институциите сняг вали в Хасково, Харманли, Маджарово и Симеоновград. Машините са излезли по шосетата още преди обяд и опесъчават, за да се избегне заледяване. Затворени пътища и ограничение за движението в областта няма.

В Хасково също се опесъчава, увери заместник-кметът Златимир Желев. Засега почистване с гребла не се налага, тъй като снежната покривка е малка. Ако обаче продължи да вали, в късните часове ще се премине към това. Иначе машините ще продължат да хвърлят пясък.

Ако утре сутринта има поледици, освен по основните булеварди и улици, ще се опесъчава и по малките квартални пресечки, каза Желев и допълни, че в момента целта е основните улици да останат на асфалт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЗДРАВКО
ЗДРАВКО
12.01.2013 13:55 13:55

…освен по основните булеварди и улици, ще се опесъчава и по малките квартални пресечки, каза Желев ….Браво!
Моля и ул.Ал.Кондтантинов,че иначе не се размразява до месец Май…..

Back to top button