Хасково

Уиара Соуза завладя „Тангра“ с бразилски ритми

Майсторският класПрофесионалната танцьорка Уиара Соуза вдигна адреналина на танцьорите от хасковския балет „Тангра“ в съботния следобед.
Темпераментната бразилка изнесе майсторски клас и зареди с много енергия и емоции възпитаниците на Дорина Инджова.

Уиара Соуза представи на младите танцьори афро джаз, фолклорни елементи от нейния край, бачата, джаз и модерн техники. Естествено не пропусна и самбата, чиято родина е Бразилия.

Майсторският класУиара Соуза е на 29 години. Професионално с танци се занимава от 12. Дори е прекъснала хореографкото си обучение, за да може да работи това, което й доставя удоволствие.

Уиара Суза е танцувала на три континента – Европа, Азия и Америка. Едно от най-големите предизвикателства пред бразилската танцьорка е била при започване на работа в професионалната трупа, в която работи до днес. Тогава й възложили за месец да направи 6 едночасови шоу програми с над 200 номера.

Уиара Соуза казва, че не дели публиката на вип персони и обикновени хора.

Майсторският клас Майсторският клас

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button