Хасково

Къща горя в Хасково, автомобил се самозапали след катастрофа

ImageПокривна конструкция и мебели изгоряха при пожар в къща на улица „Санкт Петербург” в Хасково. Пожарът е възникнал рано сутринта в неделя. На място веднага са изпратени два екипа на пожарната, които са спасили къщата от пламъците. Изгорели са 3 кв. м. дюшеме и 300 лин. м. малометражен плат.

Причина за пожара е неправилно ползване на отоплителни уреди, съобщиха от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Огнеборците в Хасково са спасили от пожар и два автомобила. След катастрофа на бул.“Съединение“, заради техническа неизправност на газовата уредба, се е самозапалил лек автомобил „Ауди“ 80. Пламъците са обхванали и друг автомобил „Мерцедес 190“ с плевенска регистрация и близка сграда, но бързо са били потушени от дошлите на мястото пожарникари.

През почивните дни те са взели участие в общо 11 произшествия в областта, сред които 4 катастрофи с материални щети. В Свиленград огнеборците са помогнали за извеждането на 7-годишно дете и 65-годишна жена от заседнал асансьор в градската болница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button