Хасково

До 1900 лв. заплата за новия шеф на хасковското НОИ

НОИ - ХасковоЦентралното управление на Националния осигурителен институт обяви конкурс за длъжността директор на териториалното поделение в Хасково. 

30 януари е срокът, в който кандидатите трябва да подадат документи. Изискванията са висше образование с магистърска степен, професионален опит – 7 години. При равни други условия при окончателното класиране за предимство ще се счита опита в областите на социалното и здравно осигуряване, икономическа дейност, право, данъчна администрация и администрация на изпълнителната власт.

Конкурсът се провежда чрез писмена разработка по управленска тематика, практически изпит и интервю.

Размерът на основната заплата ,определена за директорската длъжност, е до 1900 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sab
sab
17.01.2013 17:46 17:46

Този конк*рс вече е спечелен. Известен е и победителя – настоящия депутат Румен Данев от ГЕРБ.Способно момче. Някой ще се обзаложи ли , че друг ще спечели конк*рса?

ИВО
ИВО
17.01.2013 18:26 18:26

КАКВО ТИ СПОСОБНО МОМЧЕ Е ТОЯ РУМЕН ДАНЕВ КОЙТО СИ ОСТАВИ ЖЕНАТА И ДЕТЕТО СИ И СЕ ЗАЛЮБИ ЗА ТУРКИНЯ ДАЖЕ И АПАРТАМЕНТ И КУПИ.СПОСОБНО МОМЧЕ БИЛО ЗАТУЙ ГО МАХНАХА ОТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ДВЕ ДУМИ НА КРЪСТ НЕМОЖЕ ДА ИЗРЕЧЕ ИИ ГО НАПРАВИХА ДЕПУТАТ В СЯНКА ДА СТЕ ГО ВИДЕЛИ И ЧУЛИ ДА КАЖЕ НЕЩО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.ТОЯ ТИП ИГРАЕ РОЛЯТА НА БОКСЕРКИТЕ НА ИВАН ПЕТРОВ.

Back to top button