Хасково

Превръщат празника на ученето през целия живот в традиция

Учене през целия животСертификати за активно участие по изграждане на регионалната мрежа за учене през целия живот връчи днес началникът на регионалния инспекторат Иван Панайотов на участниците в проекта. Това са представители на училища, детски градини и различни институции.

Проектът на Министерството на образованието, който се финансира от Европейската комисия, продължи една година. По него се организираха различни инициативи в цялата страна. Празниците включваха конкурси, изложби, спортни състезания и семинари, а целта да се популяризира ученето през целия живот.

Празника на ученето в Хасково бе отбелязан през октомври в Младежкия център с модно ревю, изработване на слънчеви часовници и звездни карти, народни танци, здравословни съвети и други прояви.

Въпреки че проектът приключи, имаме намерение да превърнем празника на ученето в традиционен и да го правим всяка година в този си вид, коментира началникът на образователния инспекторат Иван Панайотов. 

Учене през целия живот  Учене през целия живот 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button