Хасково

Малолетна краде оборотни пари от заведение в Димитровград

Image13-годишна димитровградчанка e доведена в местното управление за кражба. Малолетното момиче е откраднало 285 лева оборотни пари от заведение на улица „Христо Данов“ в града. Сигналът подал собственика на заведението.

След проведени издирвателни действия, малолетната е доведена за изясняване на случая. Възстановена е и по-голяма част от откраднатите пари.

В димитровградския арест са и шестима мъже, познати на органите на реда, за кражба на оптичен кабел. 100 – метровия оптичен кабел е задигнат между димитровградските села Брод и Злато поле, над моста на река Мартинка. В хода на разследването са задържани до 24 часа мъжете на възраст от 22 до 49 години. По случая е образувано досъдебно производство.

В Харманли пък полицаите задържаха 18-годишен младеж за кражби от домове. В началото на седмицата в полицейското управление са получени два сигнала за проникване в частни домове в града, откъдето са задигнати 4 брадви. Младежът е прониквал в жилищата на улица „22 септември” след разбиване на вратите им. Познатото на органите на реда момче е задържано за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button