Регион

Крадци посегнаха на божи храм

Камбанария, илюстрацияКражба на вещи от строящ се манастир в местността „Дурхана“ край Димитровград е станала през последните десетина дни, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Църковен служител е обяснил на полицаите, че обирджиите са влезли в манастира след като са изкъртили вратата му. От божия храм са взели меден казан, въдици, брадви, гумени ботуши, килими и пътеки на обща стойност около 200 лв.

Вчера са регистрирани още три кражби. От землището на село Книжовник са задигнати 206 метра съобщителен кабел на стойност 6000 лева. След изкъртване на прозорец крадци са проникнали в склад в село Горски извор. От там са взели тракторен акумулатор, 2 ел.дрелки, 2 електрожена, ъглошлайф, ръчен циркуляр, моторна резачка за дърва, гайковер, всички с неизвестна марка и около 110 м. ел.кабели. Общата стойност на откраднатото е около 2 000 лв.

Неизвестен засега извършител е проникнал в мазе на улица „Капитан Петко войвода“ в Димитровград. От помещението е взета дрелка, ъглошлайф, винтоверт, 2 чифта нови обувки кубинки, чифт нови планински обувки и 10 литра домашна ракия, всичко на обща стойност около 500 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button