Спорт

Димитровград с 3-ма шампиони по борба на държавното

Микяй НаимВъзпитаникът на хасковския клуб „Ангел войвода“ Георги Димитров завоюва бронз в категория 76 кг на държавното първенство по свободна борба за кадети в София.

За най-резултатен състезател на турнира бе обявен Микяй Наим от „Димитровград“, който триумфира с титлата при 50-килограмовите. Двама негови съотборници също станаха шампиони в столицата – Димитър Иванов грабна златото в категория 54 кг, а Богомил Бонев – в категория 76 кг. Димитровградчани, които за пореден път демонстрираха, че са сред най-добрите на тепиха у нас, спечелиха и два бронзови медала – на Иван Георгиев при 85-килограмовите и на Драгомир Димов в категория 100 кг. На косъм от медалите остана хасковлията Гюнер Зейнал, който се класира пети в категория 85 кг.

На държавното първенство за кадети, чийто домакин бе НСА, премериха сили 175 състезатели от 29 клуба в страната – съобщиха от федерацията по борба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button