Хасково

Половин милион лева за туризма в 3 общини

Глухите камън край ЛюбимецОбщините Любимец, Ивайловград и Маджарово получиха финансиране на общия си проект за развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на дестинациите.

Общата стойност е 494 хиляди лв. Безвъзмездната финансова помощ, която идва по оперативната програма „Регионално развитие“, е 481 хиляди лв. В партньорския договор е записано, че водеща сред трите общини е Любимец.

Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца. Целта е да се популяризира пограничния регион като интересна туристическа дестинация чрез използване на природните дадености и общи съвременни маркетингови средства.

Предстои създаването на база данни за туристическите обекти в трите общини. За най-значимите от тях ще бъде изработен графичен символ, който ще фигурира в рекламните материали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button