Хасково

16 градуса днес, разминахме се с температурен рекорд

Image16 градуса достигна температурата към 14 часа в Хасково днес. Въпреки че е близка до рекордните стойности, тя не достигна абсолютния максимум за този ден от месеца.

Най-топло днес е било през 2007 година, когато термометрите са измерили 18,6 градуса, съобщиха за Haskovo.info от метеорологична обсерватория в Хасково.

Топлото време днес разсъблече голяма част от хасковлии и някои от тях тръгнаха по къс ръкав. Собствениците на кафенета в центъра също се възползваха от слънцето, за да изкарат масите си на открито, които се радваха на особен интерес. Най-доволни от топлото време бяха майките с малки деца, които масово изведоха малчуганите на разходка в Хасково.

Синоптиците обещават, че хубавото време ще продължи да ни радва и утре. Очакванията са, че след заоблачаването по-късно днес, в сряда отново ни очаква слънчево време, макар и с по-ниски температури. Според прогнозата стойностите утре ще достигнат 13 градуса, а в четвъртък вече се очакват валежи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button