Хасково

Глобиха хасковлия с отнета книжка, карал майка си до болницата

Проверки

Ахмед Яшар

34-годишния хасковлия Ахмед Яшар ще бъде глобен затова, че кара кола без шофьорска книжка. Мъжът е правоспособен, но заради друго нарушение свидетелството му за правоуправление е било отнето.

„Бях с чужда кола, която нямаше застраховка „Гражданска отговорност“ и полицаите ме хванаха“, разказа пред Haskovo.info Ахмед Яшар.

Тогава книжката на шофьора е била отнета. Към днешна дата наказанието все още не е било изтекло, но въпреки това хасковлията застанал отново зад волана.

Проверки

Майката на Ахмед

Направил го, защото се наложило да закара майка си до болницата, тъй като се чувствала зле. Жената обясни, че има сърцебиене и цялата треперела. Днес я изписали от болницата, но отново не се чувствала добре.

Освен Яшар, още 7 шофьори са били глобени днес в рамките на двудневната полицейска акция по холандски модел. те са били без колани и гражданска отговорност.

Един водач от ромски произход е бил неправоспособен.

Броят на проверените днес автомобили е 105.

 

Проверки Проверки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
HelloHieno
HelloHieno
22.01.2013 21:18 21:18

Gadnqri kak moji da ne pusnite na nego mangalkata mnogo e bolnaaaaaaa!

Back to top button