Регион

Откриха двама афганистанци в камион с авточасти на границата

АфганистанцитеДвама нелегални имигранти са задържани в камион в авточасти на граничния пункт „Капитан Андреево“, съобщават от МВР.

Товарният автомобил пътувал от Турция за Германия. При проверката с газ-анализатор били установени завишени стойности на въглероден двуокис в ремаркето с авточастите. Граничните полицаи открили вътре двама мъже без документи за самоличност.
Нелегалните пътници заявили, че са афганистанци. Те се качили в товарното помещение от паркинг между Люлебургас и Одрин. Единият искал да отиде в Швеция, а другият – във Финландия.

Афганистанците и 48-годишният шофьор на камиона от Търговище са задържани в Граничното управление в Свиленград. Срещу българина е повдигнато обвинение за нелегално превеждане на лица, а срещу афганистанците – за незаконно преминаване на границата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button