Хасково

Четири училища с бал на 24 май, гримьори и фризьори натоварени на макс

ГримДатите, на които хасковските абитуриенти ще отпразнуват своя бал, вече са ясни. Зрелостници от четири гимназии са избрали да „полеят“ завършването си на 24 май – Деня на славянската писменост и култура. Това са ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“, ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“, ПГЛП „Райна Княгиня“ и Професионалната гимназия по транспорт.

Началото на баловете тази година ще поставят от Гимназията по селско стопанство. Те ще празнуват на 22 май. Датата на бала на ПГДС „Цар Иван Асен II“, СОУ „Васил Левски“ и Финансово – стопанската гимназия е 25 май.

Ден по-късно зрелостниците от СОУ „Паисий Хилендарски“ и Професионалната гимназия по туризъм ще кажат официално сбогом на любимото училище.

Последните два бала в Хасково са на 27 май. Тогава ще празнуват зрелостниците от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и Спортно училище „Стефан Караджа“.

Несъмнено на този ден абутириентите искат да изглеждат добре, за да се чувстват уверени и щастливи. Треската около бала е започнала още в края на миналата година с резервирането на часове за грим и прическа.

Грим

Жанета Николова

Най-важно за цялостната визия е лицето, смятат стилистите. Тази година модерни са светещите гримове – златисти и сребристи, коментира пред Haskovo.info една от най-търсените гримьорки Жанета Николова. Цвят горчица и лилавото също са на мода. Винаги модерна е и естествената красота или т.нар „pure beauty“.

Много е важно за бала кожата на абитуриентите да е добре почистена. Освежаващи процедури обаче е добре да не се правят 20-тина дни преди „големия ден“, за да може кожата да е спокойна и да свети. Цената на грима в Хасково варира между 30 и 50 лева. Стойността зависи основно от класа на козметиката и квалификацията на гримьора.

При прическите модерно тази година е косите да са максимално естествени и семпли, но в същото време впечатляващи, казват фризьорите. Те съветват абитуриентите да не използват излишни аксесоари, а да съобразят формата на косата с тоалета си без да го засенчват.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
24.01.2013 14:30 14:30

Бала на ПГСС – Хасково е на 21 май, не пишете глупости, кой ще прави бал в навечерието на втората матура?????????????

Haskovo.info
Haskovo.info
24.01.2013 14:47 14:47

Информацията ни е от директора на училището!

djany
djany
24.01.2013 16:35 16:35

Tova znace,ce vsiccki abiturentki ste svetqt kato barova lampa 😀 pojelavam uspeh na vsicki

fsd
fsd
24.01.2013 18:12 18:12

narkomani

Back to top button