Хасково

Първанов: Има натиск от изпълнителната над съдебната власт за атентата

Първанов в ХасковоОчевидно има натиск от изпълнителната към съдебната власт по случая с покушението срещу Ахмед Доган. Това заяви на пресконференция в Хасково бившият президент Георги Първанов. Първанов бил обезпокоен от промяната на тезите на обвинението за половин денонощие след случая. Според него по-леките обвинения можели да изкушат някого да пристъпи към подобни организации.

Смутен съм от противоречивите изявления на съдебната власт. С това подценяване на ефекта от този случай се поощряват всички радикални елементи, заяви Първанов.

Според него опитът за покушение срещу Доган можел да доведе до два сценария. В първия политиците да си вземат бележка и да омекотят тона на говорене, а във втория – случката да изиграе роля на катализатор. Първанов обвини управляващите, че се опитват да извлекат политически дивиденти от това, което се случи на конференцията на ДПС.

Георги Първанов пристигна в Хасково под засилена охрана. Трима служители на НСО му пазеха гърба през цялото време на брифинга, а в района на клуба на БТА имаше разположени десетки униформени и цивилни полицаи.

 Първанов в Хасково  Първанов в Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.01.2013 16:42 16:42

Заради тези боклуци всичко беше блокирано.Изгониха бабичките от пазара, които са отишли да изкарат някой лев.Кои му плаща охраната на този мазник -ние данъкоплатците.Кои плаща охраната на Доган-ние.Ами крадливата дърта кофа Масларката-дето прави ремонт за 2000 лв./кв.м още е на свобода и дрънка глупости.Долна комунистическа измет.Всички до стената и….

Иван Петров
Иван Петров
25.01.2013 17:55 17:55

За да пишеш разни глупости и да им поставяш подобни епитети -именно на Георги Първанов и на Емилия Масларова- изглежда си доста зле с мозъка. Нали такива като тебе искаха демокрация и свобода и плюеха социализма и комунистите и още продължаваш да плюеш подобно на Бойко и Делян Добрев.Вместо да рониш сълзи вземи си един портрет на Бойко и си го сложи на врата и викай ура.Георги Първанов беше истински президент на всички българи,а за тези прословути 23 години- само Емилия Масларова проведе истинска социална политика – от 2005 до 2009 г. пенсиите и всички добавки бяха увеличени по швейцарското правило средно с 83 % плюс всички видове социални плащания – за майчинство ; за детски ; за безработица; и други помощи.А това за данъкоплатците е верно,че поддържаме над 600 000 държавни служители плюс всички парламентарно представени партии- но комунистите ли са виновни за това или чалга-демократите?

от Петя
от Петя
26.01.2013 19:21 19:21

Мнението ми е че Жара от Димитровград е една дърта шаврантия, която освн дудуци на висши кадри на БСП с друго не се занимава

Back to top button