Регион

Само три награди за свиленградски митничари през 2012-та

Митница СвиленградЕдва трима служители на Митница „Свиленград“ са сред наградените за миналата година, става ясно от публикувания от Агенция „Митници“ списък за заслужилите.

Всяка година на 26 януари световната митническа общност празнува Международния ден на митниците в чест на първата официална сесия на Съвета за митническо сътрудничество, която се е състояла през 1953г. Членството на Република България в СМС започва на 1 август 1973г.

Тази година със сертификат за заслуга на Световната митническа организация заедно с още 20 служители е награден Валери Стайков от митница „Свиленград“. Той е старши инспектор в сектор „Граничен контрол и борба с наркотрафика“.

ред наградените за „Проект на годината“ за „Изграждане на Българската акцизна централизирана информационна система /БАЦИС/ за Агенция „Митници“ и изграждане на Информационна система „Контрол на горивата“ за НАП“ е Маргарита Тенчева. Тя е главен експерт отдел „Последващ контрол“ в Свиленград.

Сред деветимата, удостоени с награда за висок професионализъм и значителен принос в дейността на митниците, е разследващият инспектор Росица Георгиева от сектор „Административно наказателно производство“.

Следващата седмица от Митница „Свиленград“ ще представят отчета за работата си на регионално ниво, след като днес беше публикуван отчет за цялата агенция, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button