Хасково

Денят за размисъл в Хасковско протича спокойно

Гласуване, илюстрацияНито един сигнал за нарушения в деня за размисъл преди утрешния референдум не е постъпил в Районната избирателна комисия, съобщи за Haskovo.info председателят Димитър Гавазов.

През целия ден продължава раздаването на изборните книжа. Единствената община, в която секционните комисии са получили на 100% материалите е Ивайловград.

До 17 часа раздаването на бюлетините и книжата трябва да приключи. От мястото на раздаване до секционната комисия те се пренасят под полицейска охрана, обясни Гавазов.

Гласоподавателите в региона, които имат право да участват в утрешния референдум, са 264 663 души, които са разпределени в 464 секции. В община Хасково хората, които могат да упражнят своя вот са 95 275, а секциите – 151.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стефан Маринов
Стефан Маринов
26.01.2013 19:28 19:28

За съжаление в гр. Харманли голяма част от избирателите са обезпокоени и разтревожени от снежната покривка на улиците,която продължава да се увеличава от продължителният снеговалеж и това ще затрудни придвижването утре до избирателните секции. От страна на пътната служба -не е започнало снегопочистването на улиците в града…..

Back to top button