Хасково

ТИР закъса край Дрипчево, снегът достигна 29 сантиметра

Сняг, илюстрацияТИР е закъсал тази сутрин по пътя между селата Дрипчето и Българска поляна, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление. Тежкотоварното возило е излязло от пътя, на не се е преобърнало. Ще бъде изпратена кола на Пътно управление, която да изтегли ТИР-а, за да може шофьорът да продължи курса си.

Всички пътища в региона са проходими при зимни условия. Почистването и обработването на участъците се извършва непрекъснато. Няма затворени пътища. Единственото не се пропускат товарните автомобили с ремаркета и полуремаркета по пътя Харманли – Тополовград.

От Областно пътно управление – Кърджали информират също за въведени ограничения. Забранено е движението на товарни автомобили с тегло над 15 тона по пътя Хасково-Кърджали в участъка след Черноочене. Въведено е и ограничение за моторни превозни средства с ремаркета и полуремаркета по пътя Хасково-Кърджали-Момчилград.

Бялата покривка в Хасково тази сутрин е 20 сантиметра. Най-много сняг е натрупал в Орешец – 29 сантиметра. Очаква се снегът да затихне и постепенно да спре до края на деня.

Минималната измерена температура в Хасково тази сутрин в 8:00 часа е минус 3,9 градуса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button