Хасково

Метална каса с боеприпаси задигнаха в Димитровград

Image Метална каса, в която са съхранявани пистолети и боеприпаси, е била открадната от апартамент в Димитровград. Взломяването е станало вчера в интервала от 11,30 часа до 18,10 часа.

Тогава неизвестни лица са разбили стъклопакета на алуминиевата дограма и са проникнали в жилището на булевард „Стефан Стамболов”. Металната каса е с 50/40 см и е била захваната за страница на дървен шкаф. Според 47-годишния собственик в касата е имало 2 пистолета „Аркус” с разрешително, валидно до 8 февруари, 2013 година с 15 боеприпаса, газов пистолет – 9 мм и лаптоп.

През изминалото денонощие в Хасково пък е била открадната метална касета с пари. В 21,10 часа в полицейското управление е подаден сигнал от диспечер на частен СОТ за проникване в охраняван от тях магазин за продажба на сателитни приемници на булевард „България”. Пристигналият на място полицейски патрул е установил, че в помещението е проникнато след натиск с твърд предмет в областта на бравата на входната врата. От дървения шкаф е отнета незакрепената металната касета с размери 30/40 см, в която е имало 4 500 лева.

И по двата случая са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button