Хасково

Хората с увреждания не се възползват от безплатния транспорт

РеферендумътНито един от хората с увреждания в община Хасково не се е възползвал до ранния следобед от осигурения безплатен транспорт, за да гласува.

С решение на РИК секция № 93, която се намира в Младежкия център, бе определена за избиратели с увреждане на опорно-двигателния апарат. До обяд обаче никой не бе направил заявка на посочения телефон 038/ 633 555, въпреки че още от 6 часа микробусът, осигурен от общината, стоеше паркиран пред сградата.

На разположение на инвалидите е и придружител. Най-вероятно лошото време ги възпрепятства, предположиха от секционната избирателна комисия.

Освен хора с увреждания, в секцията гласуват и избиратели, живеещи в района. Прави впечатление, че до урните идват предимно по-възрастни избиратели. До обяд там бяха гласували 60 от общо регистрираните в секцията 498 гласоподаватели.

Референдумът Референдумът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button