Регион

Христо Мутафчиев се снима в димитровградската лента „Нежни куршуми“

Нежни куршумиХристо Мутафчиев потвърди официално участието си в криминалната драма „Нежни куршуми“. Актьорът заяви желанието си да се снима в лентата още през декември, когато филмът бе промотиран в национален ефир. Името на звездата се пазеше в тайна до приключването на преговорите около съвместния му проект с екипа любители от Димитровград.

Тъй като продукцията “Нежни куршуми” е с нисък бюджет, Христо Мутафчиев ще се включи в нея безвъзмездно.

Снимките с участието му ще се състоят в Димитровград. Въпреки натоварения си график, звездата се ангажира да дойде в града на мечтите през март или април. Тогава той ще заснеме своята част от сценария и ще се срещне с почитателите си.

Както Haskovo.info вече писа главни герои във филма са четири млади жени, които тръгват да търсят убиеца на Борис Бакалов. Той е главатар на отряд от професионални жени-убийци, които действат на територията на цялата страна. Жертвите са наркобосове, шефове на анонимни корпорации, влиятелни бизнесмени, адвокати.

Една сутрин той е открит мъртъв в офиса си. Организацията се разпада. Момичетата му избягват в чужбина. Две години по-късно се завръщат, за да открият виновника и да отмъстят. В историята се намесва и бивш шпионин на Държавна сигурност.  Проектът се заснема по едноименния разказ на Николай Николов, който е и сценарист на лентата.

Във филма ще видим Ася Иванова, Бояна Стоилова, Ирен Трайчева, Елеонора Сталева и Вера Драгиева, познати като „Звездните момичета“. Ще им партнират още Дарина Стоянова, Габриела Вълкова, Надежда Вучева, Диян Дончев и колоритния народен поет Петко Каневски. Специално участие ще вземат трикратният шампион по бодибилдинг в САЩ – Добри Делев и популярните изпълнители Магдалена Санчес и Жоро Рапа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
О Боже Мили Господи
О Боже Мили Господи
31.01.2013 16:45 16:45

“звездата се ангажира да дойде в града на мечтите“

..виновника за тази статия само да уточни колко се е друсал и с какво по-точно, че нещо не ми стига акъла, как трезва глава може да измисли нещо подобно ?

Back to top button