Хасково

Двама мъже и жена в ареста за дрога след гонка по хасковските улици

ImageДвама криминалнопроявени мъже и жена са задържани за съхранение на дрога, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Към 13,30 часа вчера на хасковския булевард „В.Левски” криминалисти са подали сигнал със стоп-палка на лек автомобил Опел Корса.

Водачът на колата не се подчинил на полицейското разпореждане и продължил в посока към Димитровград. Незабавно са предприети заградителни мероприятия и колата е засечена пред блок в кв ”Орфей”. След кратко преследване двамата мъже на 32 и 35 години са задържани при опит да се укрият във вход на блок. Хасковлиите са направили и опит да изхвърлят от 6-я етаж на блока два полиетиленови пакета със зелена листна маса с общо тегло 150 грама. Тестване с полеви наркотест е показало, че става въпрос за канабис.

В хода на процесуално-следствените действия, криминалистите са извършили претърсване в квартира на улица „Рила”, ползвана от единия задържан. В жилището полицаите се натъкнали на 19-годишна симеоновградчанка, която при вида им изхвърлила в тоалетната плик със зелена листна маса – канабис, от която са иззети частнични образци. 

В квартирата са открити и иззети и 87 таблетки с лого „маймунки, реагиращи на метаамфетамин, механична везна с микротежести с наличие на канабис по нея, 70 празни полиетиленови пликчета и 3 кутии с хартия за саморъчни цигари. Момичето и двамата мъже, познати на органите на реда са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.01.2013 20:36 20:36

boi,e*an i v pandelata-ideoti mrasni!!!!!kade e zakona da popitam?!!zatova 6te ima vse pove4e narkomani sred mladite hora za sagalenie!!!takava ni e dargavata i bezzakonieto v neja?!!!

kokala
kokala
16.02.2013 21:58 21:58

apti dolen 6pionino neti li umrazna da naglasq6 horata.6te te ma4kam mnogo lo6o obe6tavam ti men naglasi predi godina polejah malko no sega e tvoi red.zapazil sam ti kiliq v starozagorskiq zatvor i pomni edno ot men 6te ti se iska da se ……… jivota ti tam nikak nqma da e rozov znae6 4e celiq zatvor me poznava i dano se se6ta6 kakvo sledva kato si tam.

Back to top button