Регион

Хванаха подпалвач в село Крум, хвърлил цигара в обор

Image37-годишен димитровградчанин е задържан за палеж на селскостопанска постройка в село Крум. Сградата, собственост на 63-годишен мъж от селото, изгоря при пожар през септември миналата година.

Пламъците унищожиха и 400 бали слама, 200 бали люцерна, 1 тон царевица и 1,5 тона ечемик, а нанесените щети бяха за около 12 000 лева. Сигналът за пожара бе подаден от хора в село Крум на спешния телефон. 

Пристигналата на място оперативна група тогава установи, че оборът не се е захранвал с ел. енергия, което доведе до съмнения за палеж.

След разкази на свидетели криминалистите установили, че пожарът е запален от димитровградчанина. Той е направил самопризнания като разказал, че след употреба на алкохол, разхождайки се в района кучето си, мъжът изхвърлил в обора незагасената си цигара, която е подпалила намиращата се вътре продукция. Като видял пламъците, той избягал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
aaa
aaa
31.01.2013 17:42 17:42

ami pi6ete koi e strahliveca

Back to top button