Хасково

Партия „Свободен народ“: Управляващите насаждат страх, за да спечелят изборите

ПресконференциятаУправляващите насаждат страх, за да спечелят следващите избори, заяви в Димитровград днес председателят на щаба на ПП „Свободен народ“ Цончо Колев, който е бил треньор на премиера Бойко Борисов. В неговите очи мнистър-председателят бил диктатор, а има ли диктатура – има и страх, насаждан по един или друг начин.

Целта е хората да не вдигат главите нагоре, да не търсят възмездие и да се предадат. Насаждането на страх сред хората било, за да не се сбъдне страхът на Бойко Борисов да не би да не е на най-ръководния пост в държава, добави Колев.

В пресконференцията днес участваха и съпредседателите на партията – хасковлията Георги Ривов и Теодор Дечев.

„Когато хората мислят само за хляба, с който ще нахранят семействата си, не им остава време да мислят за нищо друго“, каза още Колев и допълни, че малкият и средният бизнес в страната вече го няма. Кметове се продават и минават в редиците на ГЕРБ, а всеки ден хората стават свидетели на убийства, изнасилвания и обири. Така беззаконието насажда страх у хората, допълни още председателят на щаба на „Сводобен народ“.

Цончо Колев определи атентата срещу Ахмед Доган като поръчков терористичен акт. Според анализите, направени от партията, единствените, които печелят от това, са управляващите. Така щели да вземат повече гласове на предстоящите избори, включетилно и от изселниците в Турция.

Тероризмът е най-върховната форма на насаждане на страх и всичко това се прави за спечелване на изборите, заключи председателят на щаба на „Свободен народ“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.01.2013 16:50 16:50

Kakvi ste vie be mi6ki smotani…

гошоциганчето
гошоциганчето
31.01.2013 17:12 17:12

вижте в търговския регистър Ривов с кой е партньор в една фирма и ще ви стане ясно що за стока са тия в тая партия и на кой е подлога въпросният инженер(на кого е соло ташак вече знаем)

Илия Добрев
Илия Добрев
31.01.2013 17:38 17:38

Само няколко думи. Единствено виновни за изкривените и фалшиви изборни резултати въобще – са избирателите от големите градове- София;Пловдив; Варна;Бургас и др.Населението в тези градове е облагодетелствувано по всички линии : с работни места-в министерства,ведомства,агенции,банки, общини, в посолства, в престижни чужди фирми и съответно осигурени с добри пенсии и заплати. Те въобще не се замислят как живеят останалите българи в различните региони на провинцията. Поддържайки и гласувайки за дадена експлоататорска измислена партия като ГЕРБ – тези същите застават против собственият си народ…… Дилемата е една – в България има над 2.4 млн. пенсионери- които в истинският смисъл на думата са си заработили пенсиите- кой малка,кой средна и кой голяма но с определен таван и не може да я получава… Да вземем само последните 4 години- пенсиите почти не са мръднали,само се увеличават заплати на държавни служители- министерства ; Ведомства и НС и др.Защо трябва да търпим да ни мачкат дадени партии и Правителства ! Само тези 2.4 млн. пенсионери ако се обединим на изборите в определена цел – можем да постигнем и съборим всяко Правителство…..

Back to top button