Хасково

Свършиха винетките по бензиностанциите и в пощата, има само в Пътното

ВинеткиЕдинственото място в Хасково, където могат да се купят годишни винетни стикери за леки автомобили в първия ден, в който старите не важат, е Областното пътно управление, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

В нито една от големите бензиностанция в Хасково винетки няма, казват потърпевшите. Наша проверка също установи, че в повечето обекти на националните вериги стикерите са свършили още вчера. В някои от тях казаха, че до тази сутрин са имали единични бройки, но и те бързо били изкупени. Най-рано в късния следобед ще има ново снабдяване, обясниха касиерките.

ВинеткиМалко преди обяд винетките са свършили и в централната поща в Хасково. Въпреки че там се беше образувала опашка, служителките не успяха да предложат годишни стикери за леки автомобили.

За разлика от бензиностанциите и пощата, в Областното пътно управление винетки имаше. Там се събираха хората, които не са успели да си намерят другаде. Част от тях дори не бяха и търсили, защото имали опит от предишни години.

От днес автомобилите трябва да са снабдени с новите годишни стикери, за да ползват републиканската пътна мрежа. Най-масовите винетки – годишните за леки автомобили струват както и досега – 67 лева. Ако обаче ни хванат извън града без тях глобата достига до 300 лева.

 Винетки  Винетки
 Винетки  Винетки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.02.2013 13:31 13:31

Отне ми един час да обикалям да търся винетка. Бензиностанциите като не могат да си организират доставките да спрат да продават, поне да знаем, че само в пътното ще трябва да се ходи

сел
сел
01.02.2013 14:51 14:51

вие пък си купувайте на време – не е сън да ти се размине, дали на 20 януари или на 01.02 няма значение …

Е
Е
02.02.2013 18:06 18:06

Винетката нищо не струва като себестойност за производство. Какво пречи да се произведат в по-голямо количество да се продават на повече места?

dretrg
dretrg
02.02.2013 19:41 19:41

ne vseki se razpolaga s tiya pari do 31.1

Back to top button