Регион

Конфискуваха 720 хиляди марки с лика на английската кралица

Полиция Кашони със 720 000 пощенски марки с лика на английската кралица, 9 кашона с около 700 парфюма от различни защитени марки, около 8 кг тютюн за пушене и 1200 къса цигари без акцизен бандерол са задържали свиленградските полицаи.

Те са извършили проверка на 2 микробуса с английска регистрация след сигнал за контрабанден трафик на стоки през държавната граница, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В хода на проверката било установено, че водачите на колите на възраст 40 и 58 години, са превозвали и различни по вид хранителни и стоки за бита.

Проверяващите са установили, че всички стоки в микробусите и ремаркетата към тях са без придружаващи документи и документи за произход. Предстои уточняване количеството и на останалите стоки – битови и хранителни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button