Хасково

Аню Ангелов: Няма актуално искане на общината за военните имоти

ImageНяма актуално искане за безвъзмездно предоставяне на военните имоти на община Хасково. Аз се учудвам, че общината ще съди държавата. Това заяви в Хасково министърът на отбраната Аню Ангелов.

Както Haskovo.info писа Хасковският общински съвет реши да заведе съдебни дела срещу Министерството на отбраната, за да може съдът да се произнесе по казуса чия собственост са военните имоти на територията на Хасково.

През 2011 година имаше избори, има нов общински съвет, трябва да има и ново решение, ново одобрение на областния управител, заяви още министър Ангелов. Той бе категоричен, че искането на общината трябва да бъде подкрепено с ясната финансова обосновка какво ще се строи на тези имоти.

Ние сме отворени към всички кметове, готови сме да предоставяме безвъзмездно имоти, които така или иначе няма да ползваме, допълни военният министър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button