Хасково

Хасково – домакин на туристическо изложението

Райна ЙовчеваИзложение „Green Holidays Expo“ ще отвори врати утре в Хасково. Домакин на проявата е Регионалното сдружение на общините „Марица“.

Участват фирми и организации от областите Хасково и Кърджали с предмет на дейност туризъм и всички свързани с този комплексен отрасъл дейности – хотели и други места за подслон, развлечения, спортни и спа-комплекси, туристически атракции. Целта на събитието е създаване на ползотворни бизнес контакти в туристическият бранш и представянето на регионите Хасково и Кърджали като атрактивна туристическа дестинация.

„Това е поредната ни инициатива, насочена към работещите в сферата на туризма. Чрез нейното реализирането се надяваме да бъдем от полза при управление на този бизнес, който в днешно време е микс от маркетинг, знания и търсене на правилната посока, добри партньорства и лоялни клиенти„, каза изпълнителният директор на РСО „Марица“ Райна Йовчева.

На изложението, което започва в 10:00 часа в галерия „Форум“ участниците ще имат възможност да презентират дейността си, за да привлекат потенциални клиенти или да станат част от мрежа за разпространение на предлагания продукт. На форума ще бъдат дискутирани актуални теми.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button