Хасково

Езда и семейни гидове рекламират на туристическото изложение в Хасково

Туристическото изложениеЕзда, семейни гидове, тахан, мед и вино бяха сред предлаганите услуги и продукти на туристическото изложение „Green Holidays Expo“, което организира днес в Хасково Регионално сдружение на общините „Марица“.

„Изпратили сме над 300 покани до фирми и организации от Хасково и Кърджали. 48 от тях се включиха в изложението днес„, съобщи за Haskovo.info изпълнителният директор на сдружението Райна Йовчева. Това са ресторанти, хотели, къщи за гости, развлечения, спортни и спа-комплекси, туристически атракции.

Новатори в областта се оказаха представителите на бизнеса от Минерални бани, които вече предлагат гидове за семейства. Ездата също е сред атракциите, с които се привличат туристи.

Туристическото изложениеЕстествено изложението не мина без хубаво червено виното, с което нашият край е известен. На форума бе представен и тахан от Ивайловград, и манов мед от село Тополово.

Целта на туристическото изложение е да създаде ползотворни бизнес контакти в туристическият бранш в двете области Хасково и Кърджали. Идеята е да се изгради мрежа от организации, която да се развива, предлагайки съвместни пакети на туристите, каза Йовчева.

Част от фирмите – участници в днешното изложение ще представят двата региона на туристическия форум в София следващата седмица.

Туристическото изложение Туристическото изложение
Туристическото изложение Туристическото изложение
Туристическото изложение Туристическото изложение

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button