Регион

Крадци разбиха ресторант за две бутилки алкохол и телевизор

Полиция, илюстрацияКрадци са разбили ресторант на бул. „България“ в Харманли и откраднали две бутилки алкохол и телевизор, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за инцидента бил подаден в местния полицейски участък около 7:00 часа вчера. 45-годишният собственик на заведението обяснил, че крадците са влезли в обекта след счупване на стъкло на врата.

В хода на разследването, съдържателят на ресторанта обявил още, че и домът му, намиращ се на същия булевард е разбит и оттам са изчезнали 2 телевизора, лаптоп, 150 грама златни накити и лични документи.

Само за няколко часа харманлийските полицаи установили и задържали извършителите на двете кражби. Това са трима мъже на 20 и 21 години, познати на органите на реда. Вещите- обект на престъпление са на съхранение в РУП-Харманли. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button