Регион

4-метрова змия хвърли в ужас диневци

Къщата на баба Янка, архив4-метрова змия хвърли в паника жители на Динево. Според очевидци „чудовището“, както те сами го наричат, се появило в къщата, която пострада най-много при големите наводнения миналата година. Там живееше възрастната баба Янка и съпругът й, които след преживения ужас, не искали повече да се върнат в дома си и в момента били на квартира.

В къщата останал синът им и негови приятели – мъж и жена, разказа кметицата на селото Димитрия Желева. Именно тримата се кълнат, че са видели огромната змия. Това се случило вчера сутринта, докато жената готвела в кухнята. Тя твърди, че влечугото било толкова голямо, че дори бутнало с опашката си тигана от газовия котлон. Тримата предполагат, че змията, която приличала на питон, може да се е промъкнала през процепите на къщата, които са се образували след водната стихия, миналата година.

На място вчера е изпратен екип на хасковската противопожарна служба, но въпреки настоятелното претърсване на дома, огнеборците не открили нищо.

Хората бяха много изплашени и разказват, че змията е около 4 метра. Разкъртихме дюшемето на стаята, от където те предполагат, че е излязла, но не открихме нищо, каза за Haskovo.info говорителят на областната противопожарна служба Пламен Петков. По съвет на пожарникарите под дюшемето е поръсена пепел, за да се види дали ще има някакви следи от животното.

„След големите наводнения миналата година, реката действително довлече голяма змия – около 1,5 метра пред сградата на кметството. Сега обаче разказът на хората звучи като нереален. Историята е като за Чудовището от Лох Нес – всички мислят, че го има, но не е доказано“, коментира кметицата на селото Димитрия Желева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читателка
читателка
07.02.2013 16:39 16:39

Много богаташи си вземат за домашни любимци отвън питончета, крокодилчета, пирани и др.п. и като стане време да не могат да ги отглеждат ги пускат на свобода. Климатът вече е почти субтропически и много от тях се адаптират. Така, че след някоя друга година не трябва нищо да ни учудва.

Анонимен
Анонимен
02.03.2013 14:09 14:09

Не се връзвайте на подобни глупости бе Хора !!! Този го знаем всички. Все гледа да е в обектива на медиите и да спечели някакъв интерес. Змия ? 4 метра ? хахахахахахах, смях и музика !!! Тя и кметицата явно я хапят мухите, щом се е впрегнала на подобни глупости. Ако имаше нещо подобно, мислите ли че Гражданска Защита нямаше да я открие ? Или самата змия е знаела че ще я хванат и се е покрила някъде ! Живи простотии в това Динево, ама то и друго не се очаква ! Ами айде успех в търсенето на „Змея“ тогава !!!

Георгиев
Георгиев
02.03.2013 14:20 14:20

Много вярно написано……Това ме навежда на мисълта, змиите не се ли крият през зимата ? Колкото до онзи на снимката, след самото наводнение си досъбори част от къщата с надеждата да му направят нова и си помисли че с тарикатлъци ще мине номера. Уви не мина. Сега явно пак е решил да се пробва, този път с митове за разни змии и прочие. Брей, та чак и манджата съборила, малейиии, за зимен период е била много пъргава !

Back to top button