Хасково

Три общини от Хасковска област получават държавни имоти

ImageОбластният управител Ирена Узунова ще сключи договори за безвъзмездно прехвърляне на имоти – частна държавна собственост с кметовете на общините Димитровград, Тополовград и Любимец за реализиране на значими за местната общност проекти.

Така Димитровград ще получи сграда на бул. „Димитър Благоев“ 84 със застроена площ 262 кв.м., на два етажа, с предназначение за общежитие.

Имотът в Тополовград представлява земя от 4650 кв.м с построени върху нея 2 сгради.
Любимец ще придобие поземлен имот в землището на с. Георги Добрево с площ 37 864 кв.м., ведно с 10 сгради и обща застроена площ от 660 кв.м.

Договорите ще бъдат подписани в понеделник в Областна администрация Хасково.  На съвместна пресконференция след подписването кметовете Иво Димов, Божин Божинов и Анастас Анастасов ще представят визията на общинските администрации и дейностите, които смятат да реализират с получените имоти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button