Хасково

Апартамент и къща горяха през уикенда

ПожарАпартамент в Хасково е горял през почивните дни, съобщават от Областната противопожарна служба. Инцидентът е станал в събота около 12:30 часа на ул. „Св. св. Кирил и Методий“. Причината за лумването на огъня в комина към жилището е самозапалване. Унищожени са 20 кв.м. мазилка, опушени са и стени.

В късния следобед вчера е регистриран друг пожар. Запалила се е кухня на къща в Симеоновград на ул. „Алеко Константинов“. Заради неправилно използване на нагревателни уреди са унищожени мебели и готварска печка. Опушени са 50 кв.м. стени и покъщнина.

През почивните дни огнеборците са отстранили паднало дърво на ул. „Димитър Благоев“ в Симеоновград и са помогнали при катастрофа в село Върбица.

Спасителите са оказали съдействие на Центъра за спешна помощ – Хасково при транспортиране на мъж с инсулт и болна жена.

Група „Спасителна дейност“ е отстранявала опасни предмети от покрив на ул. „Христо Ботев“ в Хасково и е събирала живак в кухня на апартамент на ул. „Стала планина“ в областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button